Thune Eureka Søk Meny Lukk

Fram står bak

Om Fram Eiendom
Fram Eiendom er en av landets store, private eiendomsbesittere, og en aktiv utvikler og forvalter av eiendom. Vi har et langsiktig perspektiv og tror på kvalitet og gjennomtenkte ideer i våre prosjekter. Vi utvikler for å utvikle byen. Enten det bidrar til å hjelpe frem en lokalbedrift, et nabolag eller en bydel. Det skal utgjøre en forskjell når Fram står bak.

Les mer om Fram på Fram.no

Frams styrke er evnen til å være nysgjerrig, se muligheter og å vite at tålmodighet bærer frukter og positive resultater. For Fram Eiendom, og for by og samfunn.

Primærområdet er Oslo Vest, først og fremst aksen Skøyen til Sentrum med fleksible og høykvalitets kontor- og forretningslokaler samt ca. 3 500 p-plasser. Interessante eiendommer eies og utvikles også andre steder i Oslo og landet for øvrig.

Fram Eiendom står for hands-on engasjement, redelighet og gjennomføringskraft. Fram Eiendom skal være en preferert samarbeidspartner og enkle å velge som gårdeier.

Tallene

0450 000
450 000
kvm total eiendomsmasse
062 000
62 000
kvm forretninger
0550
550
løpende leieforhold
04 000
4 000
kvm p-plasser
045
45
eiendommer
055 000
55 000
kvm lager/produksjon
0220 000
220 000

kvm kontor
09 000
9 000
kvm boliger

Miljø

Fram Eiendom er en familiebedrift med ambisjoner om å utvikle seg videre til glede for kommende generasjoner. Derfor har vi energi og miljø som en naturlig del av vår daglige agenda. Hva vi gjør her og nå påvirker hverdagen vår i dag, men kanskje enda viktigere – det bidrar til en bedre framtid for dem som skal overta etter oss.

Vel vitende om vårt samfunnsansvar jobber vi målbevisst med forvaltning og drift av våre eiendommer. Ved utgangen av 2020 vil vi blant annet ha redusert energibruken på eiendommene våre med over 50 GWh, akkumulert over de siste ti årene. Dette er noe vi er svært stolte av, og tallene gjenspeiler effekten av gjennomførte tiltak som inspirerer oss til videre innsats.

Ved totalrenoveringer og oppføring av nye bygg har vi bærekraft i fokus. Dette innebærer blant annet å bygge mer energieffektivt. Vi har nå oppført to bygg med sertifisering «BREEAM very good», og det er bestemt at alle våre fremtidige nybygg skal BREEAM-sertifiseres.

I årene som kommer vil vi øke vårt bidrag til bærekraftige løsninger ved å ta i bruk ny teknologi, gjennom bevisstgjøring i alle ledd, samt dialog og tilrettelegging med leietagere og leverandører.

Fram Eiendom har tilsluttet seg eiendomssektorens veikart mot 2050 og har startet arbeidet mot
sertifisering som Miljøfyrtårn.

Meld interesse