Thune Eureka Søk Meny Lukk

Yrende byliv, eller rolig forstadspuls

Beliggenhet
På yrende og aktive Skøyen, men også bare få steinkast fra ­Frognerparken, ligger Thune Eureka strategisk plassert i ­Drammensveien 126.

Her er det kort avstand til alt som forenkler ­hektiske arbeidsdager. I kort gåavstand finnes et rikt utvalg av ­restauranter, kaffebarer, spennende kles-, interiør- og møbel­butikker i tillegg til treningssentre, bank, post og en rekke med andre ­servicetjenester. Karenslyst Allé er også en trivelig strøksgate med en rekke spesialbutikker. Skøyen er et område som opplever positiv utvikling og vekst, der flere store bolig- og næringseiendom-­prosjekter har forvandlet bydelen, som utvides med stadig nye tilbud.


Trikk eller buss - rett til døren

Med arbeidsplass i Thune Eureka kommer du enkelt til og fra. ­Bytrikken stopper praktisk talt utenfor inngangsdøren, med­ avganger til Oslo sentrum eller mot Lilleaker og Bærum. Det samme gjelder en rekke busslinjer. Det er kort avstand til Skøyen stasjon, med taxi, tog og Flytogforbindelse. Det er enkel av- og påkjørsel til E18 og kun 5 minutters kjøring til sentrum, samt enkel tilgang til Ring 3 ved ­Smestad og god forbindelse til sykkelveinettet.

476_417370354
Det er gode kollektivforbindelser
shutterstock_1646440744
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fornebubanen er en ny T-banestrekning, som skal gå fra Majorstuen til Fornebu. Den vil ha ­stasjoner på Skøyen, Vækerø, Lysaker, ­Fornebuporten­, ­Flytårnet og Fornebu S. Banen forventes å stå ferdig i 2027.

Meld interesse