Thune Eureka Søk Meny Lukk
Eiendommen
Drammensveien 126

Eiendommen

Den nye inngangsporten til Skøyen blir et moderne og miljøvennlig signalbygg, og vil trone i omgivelsene med et tårnbygg på ni etasjer. Et nytt landemerke skapes, med arbeidsplasser tilpasset dagens og fremtidens behov. Ønsk din nye arbeidshverdag velkommen på Thune.

Innhold
Eiendommen
Beskrivelse

I Drammensveien 126 vokser det frem et moderne kontorbygg bestående av to hovedvolumer i lys tegl, et tårnhus og et inn­vendig glassbygg som forbinder teglvolumene.

Fra et bredt fortau og torg ankommer du en romslig og lys hovedinngang, innenfor venter et hyggelig resepsjonsområde som strekker seg gjennom bygget og inn i personalrestauranten. I arkitekturen er det tatt hensyn til for­bindelsen med fabrikkbyggene bak, hvor store glassfelt er inn­rammet i gyllent metall, det historiske møter det moderne og skaper et visuelt samspill. Oppover i etasjene blir kontorflatene lyse, ­romslige og arealeffektive med tekniske anlegg av høyeste kvalitet. To takterrasser står til leietakeres disposisjon i 6. og 8. etasje. Det er gode utsikter for givende arbeidsdager i Thune Eureka.

Kontorarealene finnes i byggets 2 – 9 etasje, der hovedplanene vil være 3 – 5 etasje. 6. og 7. etasje er inntrukket med en flott takterrasse rundt 6. etasje. 8. og 9. etasje utgjør de øverste etasjene i bygget. Fra 8. etasje er det også utgang til takterrasse. Takterrassen vil bli hyggelig møblert og plassbygde elementer sørger for oppdeling av terrassen i adskilte soner. Takarealer som omslutter takterrassen vil bli dekket med grønn sedum. Videre vil det beplantes og skapes en god og trivelig atmosfære.

I glassbygget mellom hovedbygget og lamellen blir det en romslig og påkostet hovedinngang med mulighet for resepsjon. Resepsjonsområdet strekker seg gjennom bygget med store, åpne glassfelt mot Thune-området. Fra resepsjonsområdet er det åpent inn til personalrestauranten, som er gjennomgående med store vinduer både mot Drammensveien og Thune-området.

Foruten personalrestauranten er det forretningslokaler i begge ender av bygget.

Kontakt


Last ned prospekt her
En ny port til Skøyen, og et topp ­moderne­ kontorbygg bestående av to ­hovedvolumer i lys tegl, et tårnhus og et innvendig glassbygg som forbinder dem.
398_Blake_TE-Drammensveien126_Vinkel1_V06

Meld interesse